I riu Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranes”, eshte ndalur ne 24 nentor dhe eshte mbajtur nen mbikqyrje me mase sigurie.

Gjyqtarja Shefia Demiraj ne date 12 dhjetor e ndryshoi masen e sigurise nga 15 ditore ne qendrim te metejshem.

Vendimi u mor pasi kane dale te dhena te tjera nga pergjimet e prokurorise.

Gjithashtu eshte kryer edhe ballafaqimi me dy personat e tjere biznesmeni A. Gjini dhe vajzen D.N.
qe u kapen bashke me Nikajn ne hotelin ‘Autostrada’.

Nikaj eshte mbrojtur duke thene se nuk ka bere asnje gje te keqe ne jete dhe aq me teper te kete shfrytezuar ndonje vajze pa deshiren e saj.

Avokati i tij e ka mbrojtur duke thene se kane apeluar per lirim pasi klienti i tij nuk ka bere asgje madje kur jane kapur ata thjesht kane qene te veshur te tre me mbathje e po pinin nga nje gote.

Nderkohe per biznesmenin dhe tre vajzat kane marre masen e sigurise ‘detyrim paraqitje’.

Nga ana tjeter, pronarja e qendres estetike te pergjuar gjithashtu nga prokuroria eshte e ndalur thjesht me ‘arrest shtepie’.