Te besh mire nuk esthte turp apo te besh mire sikur dhe pak eshte dicka shume e bukur.Dhe nje nga keta njerez qe bejn miresi dhe shpetojne jete eshte nje cilesi e zjarrfikesve.

Keshtu ka ndodhur dhe ne qytetin e Shkodres kur zjarrfikest kane shpetuar nje mace pasi kishte 4 dite qe rritne mbi peme dhe majca nuk zbriste nga pema.

Ata kane zbritur macen nga pema duke bere kete pune te mire dhe duke u kujdesur dhe per kafshen.

Vepra e mire mbetet per cdo krijese humane ne kete bote.