Perseri lekundje.Tirana dhe Durresi jane lekundur qe ne mengjes por sihin lekunjde te lehta.

Toka po bie ne qetesi dhe po vjen drejte fundit ndaj mos u shqetesoni.

Lëkundjet janë regjistruar vetëm pak minuta më parë dhe kanë qënë me magnitudë 4.0 të shkallës rihter.

Ndaje kjo ka qene me epiqender derin Adriatik por me nje thellesi 30km.

Mos u shqetesoni.