Mbrem eshte bere publike shuma e madhe qe imami Elvis Naci ka mbledhur ne fondet nga vellezerit tane Shqiptare anemban botes.

Shifra ishte 5.174.244 euro.Nje shume e madhe dhe eshte bukur kur Shqiptaret ndihmojne njeri tjetrin.

E gjithe shuma do te perdoret per te ngritur godina per te prekurit e 26 Netorit.