Alvin Berisha 11 vjecari qe shpetoi nga kampi ne Siri flet per mediat Italiane se cfare ndodhte brenda ne ate kamp.

Aty mesohej te sterviteshe dhe te beheshe i forte.Flisnin me ze shume te larte dhe na mesonin gjuhe te huaj.

Por nje falenderim shkon perte gjithe ata qe e ndihmuan ate qe te rikthehej ne shtepi.

Djali 11 vjecar arriti ne shtepi fal kryqit te kuq dhe gjysem henes se kuqe.