Edi Rama Kryeministri i Shqiperise ishte ne Kruje ku ishte dhe ne takim me Bexhet Pacollin milionerin Kosovar.

Pas takimit te punes ai ka vizituar dhe nje kopsht me femije.

Por atij nuk i mungojne batutat si gjithmon i pelqjene shakate.

Një prej punonjësve e pyet një prej fëmijëve: A është i bukur Xhaxhi Edi?

Menjëherë ndërhyn Rama duke thënë: Po lëri këto..unë jam si gogol.

video