Ky eshte lajmi me i bukur per kete jave.

Mezi e prisnim qe Alvini te dilte nga kampi ne Siri dhe te largohej nga ai vend.

Pas gjithe atyre ndodhive babai me ne fund eshte me djalin e tij.

Megjithese akoma nuk eshte mbyllur si ceshtje nga casti ne cast pritet qe Alvini te largohet nga ai vend.

Ne i urojme dite te bukur dhe plote lumturi