Vjen lajm i madh nga sizmiologet.

Sizmiologet japin lajmin se lekundjet jane duke u qetesuar dhe nuk ka vend per tu larguar nga shtepite.

Tirana eshte e sigurt dhe nuk ka pse njerezit te dalin nga shtepit e tyre pervec atyre familje qe shtepite e tyre jane ndaluar nga ekspertet.

Lekundjet po qetesohen dhe do te vazhdojne por magnituda do te jete ne ulje.

Prandaj nuk ka vend shqetesim.

Video