Nje njoftim shume i rendesishem eshte bere sot nga Autoriteti i Aviacionit Civil per te gjithe ata qe kane planifikuar te udhetojne drejt Italise.

Keshtu sipas ketij njoftimi thuhet se jane anulluar disa fluturime sepse operatoret Italiane jane futur sot ne greve.

Ndaj njoftohen te gjithe pasagjeret qe fluturojne drejt Italise ose anasjelltas qe te kontrollojne dhe konfirmojne statusin e fluturimit.

Tabela e meposhtme eshte marre nga faqja e internetit te Aeroportit te Rinasit dhe rezulton se jane anuluara te pakten tre fluturime ne drejtim te Italise.