Te gjithe njerezit jane te barabarte ndaj nuk duhet te kete paragjykime.

Arjola jeton prej vitesh në Kanada, ku dhe është njohur me bashkëshortin e saj Obie-n dhe jeton nje jete te lumtur.

Arjola, që tashmë është bërë nënë e një vajze, rrëfeu se dashuria e tyre është përballur me shumë sfida.

Ajo tha se:“Jemi njohur 17 vite më parë bashkë, jemi njohur në shkollë të mesme në Toronto. Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngjyrë gjë që ka shumë paragjykime tek shqiptarët.”, tha ajo.