Lekundeje sizmike ndodhe ne Turqi me magnitude 5.8 balle por asnje godine nuk pati ndonje demtim pershkak se ndertimet jane bere nga ekpert dhe jo si ne Shqiperi qe “fut uj e fut miell”.

Por nje pallat shume katesh eshte filmuar gjate lekundjeve sizmike dhe shikohet se pallati shume i larte leviz majtas djathtas pa asnje problem.

Me poshte shikon videon se i lekundet pallati.