Pasditen e sotme në rubrikën “Shihemi në g jyq” te “E diela shqiptare” një çift u përballën me njëri-tjetrin. Bashkëshortja kishte thirrur të shoqin në seancën e ndërmjetësimit, për ta bindur që të birësonin një fëmijë. Ai nuk pranonte, pasi donte që të rriste fëmijë të gj akut të tij.

Pas 17 vitesh martesë, çifti nuk kishin mundur të sillnin në jetë një fëmijë. Ata ishin vizituar dhe sipas doktorëve gjithçka ishte në rregull. Teksa e shoqja i foli për birësimin, burri i përmendi d ivorcin në studio.

Pjesë nga biseda në studio:

Alfredi: Kjo zonja Polikseni, ka ardhur në televizionin Klan, ka takuar dhe zonja Enin.

Polikseni: Fredi po kam kaluar shumë strese, të lutem.

Alfredi: Po unë nuk jam në stres? Poliksen dëgjo këtu, për mendimin tim drejtohu zonja Enit, ne po i fusim një ndarje në Tv Klan.

Polikseni: Jo absolutisht jo, për ndarje nuk jam të lutem.

Alfredi: Për çfarë po më lutesh mua moj?

Ardit Gjebrea: Çfarë kërkon ti nga Alfredi?

Polikseni: Dua që të birësojmë një fëmijë, a nuk është gjesti më i mirë, që ta rrisim bashkë dhe dashuria do na shtojë shumë.

Alfredi: O Poliksen, jam burri unë, të flas një herë?