A jeni gati per nje testi tjeter shikimi?

Shikoni brenda ketij kuadrati te kuq dhe mendoni a dalloni ndonje gje aty?

Alternativat qe mund te shikoni jane 5 mundesi zgjedhjeje:
1-nuk shikoj asgje, 2-shikoj dicka qe nuk dallohet mire, 3-nje karrige, 4-nje tavoline, 5- nje buf

Shikoni edhe nej here foton dhe zgjidhni njeren alternative.

Nese ju keni dhene si pergjigje karriken, atehere je i sakte.

Perndryshe ju sugjerojme te shkoni te beni nje vizite tek mjeku okulist dhe te mos e perdorni shume celularin sepse ndoshta keni nevoje te mbani syze

Per te gjithe ata qe nuk e gjeten te shikojne foton me poshte.