Vetem disa njerez qe cilesojen si gjeni mund te kene nej mprehetesi te caktuar te mendjesapo shkathtesi te caktuar. Kjo pasi ata kane prirjen tu kushtojne vemendje edhe gjerave te vogla, detajeve qe mund te jene te parendesishme per njerez te tjere e madje qe nuk dallohen nga shumica.

Keshtu pa te shohi po ju a jeni nje gjeni si keta lloje me siper.
A mund te arrini ju te dalloni ndryshime ne dy fotot e me poshtme

Shikoni me kujdes sepse ka vetem dy detaje qe bejne ndryshimet ne keto foto.

Nese ende nuk keni arritur te dalloni pergjigjen e keni me poshte:

Eshte hena qe duket ne foton e dyte dhe vrima qe ka te muri poste dritares