Nje nga menyrat terheqese per tu argetuar ne rrjetet sociale jane kuicet dhe ne kete foto ne xhungel jan fshehur disa kafshe.

A e gjeni dote llojet e kafsheve dhe sa jane ato.

Per te gjithe ju qe nuk arrini ti gjeni ja ku eshte dhe pergjigja se sa kafshe jane ne kete foto.

Hardhucë, derr , krokodil, gjarpër, shimpanze, breshkë, luan, koalë, toucan, orangutang, pumë, ari dhe një elefant.