Lekundjet te lehta kane vazhduar gjate gjithe dites por per ato nuk duhet te shqetesohesh.

Pas lekundjes se pare ne oren kater te mengjesit lekundjet kane ardhur duke u zbehur.

Por te dhënat zyrtare raportohet se një lekundje po bie në çdo 10 minuta. Kështu, i fundit raportohet në orën 07:36, rreth 10 minuta më parë. Tërmeti i parafundit është shënuar në orën 07:27, ndërsa të tjerët siç vijon: 07:54; 06:44; 06:20; 06:08; 05:56; 05:50; 05:48.

Por shpresojme qe sot do te jete nje nate e qete dhe pa lekundje.

Ja dhe grafiku me poshte.