Ne juglindje te vendit vazhdojne reshjet e debores edhe per diten e sotme.

Ne lartesite mbi 1200 m mbi nivelin e detit reshjet duken me intesive.

Por nuk ka pas probleme apo veshtiresi ne qarkullimin e mjeteve ne zonat turistike si Dardha dhe Voskopoja.

Posacerisht ne Dardhe trashesia e bores shkon 20 cm por nje lloj veshtiresie mund te kete vetem aty ku trashesia eshte me e larte si Qafa e Qarrit.

Megjithate autoritetet kane punuar gjate nates dhe cdo pjese e aksit naciaonal eshte i hapur dhe i lire ne qarkullim.