“Operacioni Kutia” quhet nisma më e re dhe e bukur e ndërmarrë nga Bashkia e Tiranës dhe sipas së cilës fëmijët, nëse kanë dëshirë dhe mundësi, mund të japin kontributin e tyre në ndihmë të të prekurve nga tërmeti me lodra dhe cfare te duan ata.

Pjesë e këtij projekti, janë bërë dhe fëmijët e bukur te Valbona Selimllarit.

Ajo ka postuar nje video të në profilin e saj të Instagramit, Valbona ka treguar se vogëlushët kanë dhuruar lodrat e tyre personale, veshje, në ndihmë të moshatarëve të prekur.

Ky eshte nje projekt shume i bukur ku femijet solidarizohen per te ndihmuar femije te tjere.

Projekte te tilla duhet te behen sa me shpesh qe dhe femijet te ndjejne efektin e bukur te solidarzimit me femijet e tjere.