Pas gjithe atyre ngjarjeve qe ndodhen Marsida Qatja publikon foto me bashkeshortin.

Ajo udhetoi drejt Gjermanise dhe takoi bashkeshortin por ajo kthehet sot drejte Shqiperise.

Fotoja me bashkeshortin tregon se ata nuk jane ndare dhe se jane ende bashke.

30 vjecarja do te tregoj se duke postuar foton e bashkeshortit ne rrjetet sociale le te kuptoj se ajo nuk ka pasur asnje lidhje dhe se ajo e do shume bahskeshortin.

Megjithese pas asaj qe ndodhi deri tani asgje nuk eshte zbuluar.