Pas lekundjes qe ndodhi sot te gjithe shtetet solidarizohen me ngjarjen ne Shqiperi.

Por ndihma me e madhe ka qene nga Forcat Speciale te Kosoves.Nje falenderim i madhe vjen per ta.Per ata djem heronj.

Forcat speciale te Kosoves kane qene prane ngjarjes dhe kane ndihmuar ne cdo hap per te ndihmuar njerezit ne nevoje.

Por nje foto ka lene mbresa eshte qeni qe ka zbuluar jete.Dhe kjo eshte dicka mbreslenese dhe nje mrekulli kur shikon qe ai eshte nje hero.