Largohet shef Renato nga HellKitchen dhe ai do te zevendoset nga shefi nga Athina Alsi Sinanaj.

Lajmi u shoqërua edhe me foton e shefit që do zëvendësojë Renaton.

Por kjo ka qene e gjitha nje loj e Top Chanel per te rritur audiencen.

Dhe ne dyshuam që ishte lajm i vërtetë, por e kuptuam shpejt , që megjithëse bëri shumë bujë, nuk është i vërtetë. Se po të ishte e vertete, Top Channel nuk e bënte lajm, siç nuk bën kurrë për ata që i ikin.Qe keshtu kete te premte do kemi nje emision ndryshe me shume te pa pritura.