Ky eshte qeni me mire dhe nje hero i vertete.Ai u be shume i njohur sepse i shpetoi jeten te zoteve qe e mbajne.

Para se te nisnin lekundjet qeni kishte filluar te zgjonte familjaret dhe nuk i kishte len te flinte.

Dhe keshtu ata dolen dhe shpetuan.

Tani familja ndodhet ne nje hotel por problemi eshte se qeni nuk duhet te hyj brenda ne hotel.

Mbasi pronari i hotelitr nuk i lejoj ata iken ne nje hotel tjeter ku aty u lejua qeni dhe familja u akomodua ne kete hotel.