14 vjecarja nga Greqia ka humbur kontaktet dhe mendohet se eshte ne Shqiperi.

Mesohet se vajza ka kaluar kufirin drejte Shqiperise por eshte e cuditshme se si ka kaluar.

Por vajza eshte gjetur ne Shqiperi ne rretana te cuditshme se kush e ka sjellur a si ka kaluar kufirin.

Gjetja e saj u bë e ditur nga organizata “Buzëqeshja e fëmijës”, por mbetet ende i pasqaruar fakti sesi ajo ka arritur të kalojë në pikat e kalimit kufitar, dhe se ku është gjetur.