Ishin martuar te dielen por dasma e tyre nuk zgjati as 5 dite.Olsjan Hajdari dhe Rezarta Hajdari nga 27 dhe 19 vjeç nga fshati Xhyrë i Librazhdit.

Prinderit e tyre jane pyetur dhe ata jane thone se ne nuk dime qe ata te kene pasure ndonje mosmarveshje apo ndonje fjale.

Ata ishin shume mire bashke dhe as vete ne nuk e dime se cfare ishte kjo histori.

Mësohet se dy të rinjtë kishin lidhur kurorë të dielën e lënë pas, në një ceremoni martesore tradicionale. Nuk dihen ende shkaqet që i kanë shtyrë të rinjtë drejt ketij aktit.