Eshte perhapur nje lajm se shkolla do te filloj ne muajin nentor por ja se cfare thote Ministria e Arsimit.

Ajo thote:“Nxënës, prindër dhe mësues të dashur! Njoftimin zyrtar për rifillimin e mësimit do ta bëj pasi të mbyllim të gjithë analizat e vlerësimeve të infrastrukturave shkollore.

Ndaj, MOS MERRNI në konsideratë LAJMET qe nuk kane burim si kjo këtu!”, shkruan Besa Shahini në një status në rrjetet sociale, por pa dhënë një datë se kur do të fillojë mësimi.

Le te presim ditet ne vazhdim se si do shkojne punet dhe deri ateher do te behet publike se kur do filloje.