Ne shqiperi ka mbiemra te bukur dhe jo te bukur.Ka dhe mbiemra qe ta nxijne jeten.

Eshte e cuditshme se si keto mbiemra kane fillimet e tyre.

Problemi eshte se njerezit te paragjykojne per shkak nga mbiemri.

Keshtu ka ndodh me nje familje ne qytetin e Elbasanit kur familja me mbiemrin Matrapazi ka pasur paragjykime nga njerez te ndryshem.

Ajo ka kerkuar ne institucionet shteterore qe te nderroje mbiemrin dhe ne javet ne vazhdin procedurat do te plotesohen dhe familja me ne fund do te kete nje mbiemer te ri.