Nje nga emisionet me te ndjekur eshte Historia Ime ne Tv Klan ku aty shfaqen shume histori njerezore.

Nje i ri Xhetani ka pasur probleme me babain e tij.

Por si i thone pasuria eshte gjithmon shkak per te pasur hater mbetje.

Keshtu ka ndodhur dhe me Xhetanin kur atij i ka mbet qefi sepse pasuria e babait nuk eshte ndare si duhet.

Babai ka 3 shtepi dhe nuk i jep asnje shtepi djalit.

Fëmijëria e tij ka qenë pak e vështirë, babai e përzinte edhe nga shtëpia shpesh here. Që në moshën 13-vjeçare, ai ka kryer vjed hje dhe duke rënë brenda.

Ndaj jeta e tij ka qene ndryshe nga te tjeret.

Per me shume shikoni videon.