Heidi Hepworth, 44 vjeç, thote se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook.

Ata kishin nje bisede shume te bukur dhe ajo u dashurua
menjeher me Mamadoun.

Ajo mezi po pret te iki ne Afrike ta takoj ate.

Heidi shpjegoi se si ata “ranë në dashuri” në mediat sociale.

Ajo tha: Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj. Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja. Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam. Ishte magjike”.

Ajo u largua nga familja e saj per te takuar Mamadoun.