Valbona Berisha pasi shikoi video ne rrjetet sociale mori vendimin per te shkuar ne Siri.

Ajo mori femijet dhe u nise drejt Siri nga italia.

Ne vitin 2014 Alvini ishte 6 vjec dhe nena e mori pa dijenin e babait.

Ajo ishte nje shtepiake e thjeshte dhe jetonte ne Barzago ne Itali.

Pas shikimit te shume videove ajo mori kete histori duke bere gabimin me te madhe ne kete jete.

Ajo u lidh me nje person dhe ai e terhoqi drejt Siris.

Por pas gjithe kesaj historie Alvini shpetoi dhe tani ka nje jete te re.