Nuk kane fund lekundjet e tokes sot ne Shqiperi ku epiqendra eshte Durresi dhe Tirana.

Perseri ne oren 14e05 taka eshte lekundur ne 4.7 balle.

Lekundja eshte ne thellesi 2 deri ne 3 kilometra.

Por epiqendra ishte mbi 21 kilometra ne perendim te Mamurrasit prane Durresit.

Por deri tani gjendja eshte e qete dhe mos u shqetesoni besoj se lekundjet do qetesohen.