Serisht lekundje ne Shqiperi ne oren 10e30 te mbremjes me magnitude 4.6 por pa ndonje problem.

Sizmologet thojn qe vala do te vij ne ulje dhe nuk ka nevoje per shqetesim.

Ndaj mos u shqetesoni pervec atyre familjeve qe shtepite e tyre jane shume te demtuara.

Shpesojme qe te dite me te mira te vijne.