Shqiperia do te jete nje vend sizmik deri sa pllakat e tokes te shkojne ne vendin e duhur.

Ndaj shqiptaret duhet te mesohen me lekundjet sizmike do jene me ne dhe per disa kohe.

Por e rendesishmja eshte se ato do jene me mangitude te ulet qe keshtu nuk ka vend per shqetesim.

Diten e sotme vendi un zgjua me lekundje te lehta sizmike me magnitude 3.9 ball dhe epiqendra ka qene ne fshatin Mamurras dhe ndodhet 39 Km larg Tiranes dhe thellesia ka qene 31 km.

Edhe gjate nates jane ndjere lekundje te vogla por sipas ekperteve nuk perbejne asnje problem.