Pas Durresit tani epiqendra e lekundjeve sizmike eshte ndjere ne Vlore.

Por ajo ka qene me magnitude 3.4 balle dhe nuk ka vend per shqetesim.Ka qene nje lekundje e lehte dhe qe nuk tregon problem.

Por mesohet se thellesi ka qene mbi 40km ndaj eshte ndjer aq pak.

Tashme Shqiperia do te jete ne lekundje te lehta gjate gjithe ketij muaji deri sa lekundjet te vijne drejt fudnit.

Tjetër lëkundje tërmeti në vend, epiqendra zhvendoset