Lekundja qe u ndodhi ne Durres hapi nje pjese te rruges.

Mesohet se lekundja ishte 4 balle dhe me thellesi 10 km.

Por nuk ka vend qe te shqetesohesh sepse toka po qetesohet dhe sizmiologet thone qe duhet te jemi te qete.

Por hapja e tokes vjen nga lekundjet dhe kjo tregon qe duhet te bejm kujdes kur ecim ne vende te tilla dhe duhet te rrime sa me larg.

Per me shume shikoni video.

https://youtu.be/HFRkTpw2DTc