Ne 8 vjetorin e te bijes, Aurela i ben urimin e vecante, ‘Kuptimi i jetes time’

E vogla e Aurela Gaces sot ka mbushur 8 vjec dhe e ëma e ka uruar publikisht ne instagramin e saj me nje postim plot emocion.

Ajo ka futur nje foto me te bijen dhe fjalet qe i dilnin nga shpirti ishin keto: “8 vjet me ty pasuria ime. Edhe 100 vite te kesh o kuptimi i jetes time.”

Lidhja e Aureles me te bijen eshte shume e ngushte dhe gjithmone e shfaqur me video dhe foto qe kengetarja publikon krahe saj.