Artur Tushës nuk ka me shtepi dhe prej tre netesh ndodhen perjashte duke fjetur me plasmase.

Eshte e veshtire te jetosh ne nje tende me plasmas me 3 femije.

Ja çfarë shkruan qytetari në adresën e Berishës, në lidhje me këtë rast:

Thirrje per ndihme!
E braktisur, prej tre netesh kalon naten me tre femije nen plasmase!

Lexoni mesazhin shikoni vodeon e qytetarit dixhital! Sb

Pershendetje dhe të uroj sinqerisht jetë të gjatë

Familja e z. Artur Tusha prej 3 netësh flen në qiell të hapur bashkë me familjen e tij në dy metra plasmas pas tërmetit të rënë.

Me 3 fëmijë te vegjel, një prej të cilëve është edhe vajza e tij vogel vetem 4 muajshe e semurë, pa asnjë mbështetje nga shteti në kushte ç’njerëzore ai kërkon ndihmën e çdokujt që ka një mundësi sado të vogël për ta ndihmuar.

Ai banon në Vorë dhe banesa e tij është tërësisht e pabanueshme

Zoti jua shpërbleftë!

Me respekt