Në gusht të vitit që shkoi, Roberti beri publike ndarjen nga Nora. Për muaj të tërë ndarja e çiftit u komentua shumë në media por nëpër intervista Roberti tregoi se ai ka një marrëdhënie të mirë me të me Norën dhe e respekton.

Kjo gjë vërtetohet edhe nga postimet e fundit që këngëtarët Nora dhe Roberti kanë bërë bashkë me vajzën e tyre ne pushimet dimërore në Bullgari.

Ajo që e ka zbuluar këtë ishte vetë Nora me videot e postuara në Instagram ku shfaqet me Reneen ndërkohë që ditën e djeshme edhe Roberti shfaqej në të njëjtin vend me to

Pra siç duket Roberti e Nora janë bërë një familje gjatë këtyre pushimeve.