Ka teste të ndryshme që luajnë me inteligjencën tonë dhe na bëjnë të kuptojmë ndonjeherë se sa të zgjuar jemi.

Madje ato na vënë në punë trurin tonë që për ndonjë arsye nuk ka qenë aktiv ose duket sikur fle gjumë.

Një këshillë e mirë e përditshme është që të merreni me sa më shumë kuice për ta zhvilluar më shumë atë.

Nëse nuk arrini t’i përgjigjeni këtij testi saktë, përgjigjen e gjeni më poshtë:
Në krahasim me objektet e tjera, kapsja e letrës zë hapësirën më të vogël.

Kështu nëse do i hiqnit objektet nga gotat do vini re se gota B ka më shumë ujë se të tjerat.