Parashikimi për diten e nesërme, e enjte date 2 Janar 2020, sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit – IGJEUM, ka eshte dhene se nuk do te kete reshje.

Por per sa i takon temperaturave do ato pritet te jene: në bregdet, temperaturat minimale dhe maksimale 3 dhe 12 °C, në vendet e ulëta nga 1 deri 10 °C, dhe në vendet malore temperaturat minimale -3 dhe maksimale 2 °C

Kurse era për esër (e enjte, dt.02), do të fryjë e lehtë deri mesatare.