Emisioni me i bukur per Shqiptaret dhe qe kujdeset per Shqiptaret.

Nje telefonate ka ardhur tek emisioni Shqiptaret per Shqiptaret ku nje person i semure jep siguromet e veta per te ndihmuar shqiptaret ne nevoje dhe nese ai nuk ka shprese per jeten e tije nga semudja qe ka.

Eshte shume e bukur kur shikon qe Shqiptaret ndimojne njeri tjetrin dhe imami eshte perlotur nga telefona dhe nuk e priste qe nje njeri te bente kete lloj donacioni.

Imami i nderuar ka mbledhur me shume se 5 milion euro dhe te gjitha do te shkojne ne ngritje e pallateve per njerezit ne nevoje.

Per me shume shikoni videon.Ne minutën: 02:02:34 eshte telefona.