Cdo dite te javes gazetai Bashkim Hoxha nis emisionin e tij duke lexuar gazetat dhe duke pritur telefonatat.

Ai qan hallin e telefonusve por nje telefonat ishte ndryshe nga te tjerat.

Shqetesuese ishte nje telefonat e nje vazje te re pasi bente thirrje qe te rinjte te largohen nga shqiperia.

Ky vend nuk ka me shpres thote telefonuesja.

Ajo u shpreh ndër të tjera:
“Kështu siç janë bërë ligjet këtu, askush nuk ka të drejta. Të rinjtë nuk mund të diplomohen, të dalin nga bankat e shkollës dhe të mos paguhen, të shfrytëzohen dhe të punojnë pa të drejtë rroge. Kjo është shumë demoralizuese për të gjithë rininë.

Por Bashkimi ka mbetur pa fjale nga telefonata dhe vazhdoj me telefonaten tjeter.