Serishte lekundje te lehta jane ndjere sot ne qytetin e Durresit.

Ne oren 17:05 ku sipas IGJEUM kishte nje magnitud per 4.3 i shkalles Rihter.

Dhe qendra ishte 9km ne veri te Durresit.Raportohet se nuk nuk deme dhe se lekundje te tilla do te kete dhe ne vazhdim dhe lekundjet do jene drejt uljes.

U bene me shume se 3 jave dhe Shqiperia ende lekundet.

Shpresojme qe keto te jene lekundjet e fundit per kete vite dhe Zoti i ruajt Shqiptaret.