Gjate mbledhjes se jashtezakonshme te qeverise Edi Rama kishte nje porosi te vecante.

Ai tha se meqe festat e fundvitit po afrojne, ne Tirane e ne Durres duhet te rinisi jeta ne menyre qe te rikthehet shpresa keshtu qe keto dy qyetete duhen zbukuruar me shume se kurre.

“Buxheti i gjithë programit të rindërtimit do të përmbajë një zë të veçantë që të dalim nga kjo situatë më mirë seç ishim para se të ndodhë lekundjaa. Jetët e njerëzve nuk i kthejmë dot më por njerëzit që kanë humbur banesat t’u sigurojmë një banesë më të mirë dhe qytetin të goditur t’i sigurojmë një gjendje fizike më të mirë sesa më para”, tha Rama nder te tjera.