Kjo eshte historia e nje babai i cili i coi ne jetimore femijet e mitur pasi ka nderruar jete bashkeshortja.

Osmani tregon se nga pamundesia ekonomike dhe ajo emocionale pas humbjes se gruas i dergoi djemte tek shtepia e femijes.

Babi i kishte ftuar femijet ne emision dhe me ane te nje letre i kerkoi ndjese qe i kishte lene shpesh here vetem kur shkonte me te shoqen ne spitalet e tiranes, kur nuk kishin mundur te ushqeheshin, dhe per kushtet e veshtira te shtepise ne varferi.

Me tej babai i bere pishman u tha bijve se nuk duhet te ishin ndare kurre.

Midis reshtave te letres:
“Babi nuk ka mundësi që t’iu siguroj një jetë të mirë. Dua shumë që edhe ju të jetoni si fëmijët e tjerë dhe mos t’iu mungojë asgjë. Më falni që ju dërgova në jetimore duhet të kishim qëndruar bashkë dhe nuk duhet të ishim ndarë asnjëherë”, tha Osmani.

Ne fund djemte thane se e kuptonin babain dhe se e kishin falur, ata nuk i vinin me faj per asgje.

Osmani lutej te gjente nje pune qe te kujdesej vete per femijet e tij e te ishin te gjithe prane.

Ne perfundim te programit femijet moren 6 muaj shpenzime falas nga Spar dhe dhurata nga Blukids