Jane nga dy artistet me te njohur shqiptar Vera dhe Timo.

Teksa kanë udhëtuar për në Mbretërinë e Bashkuar, ata shfaqen në këtë foto të kapur për dore, duke treguar me një zemër, dashurinë e tyre te madhe mes njeri tjetrit.

Çifti i njohur i ekranit, është ndër më të pëlqyerit e publikut.

Shumë njerëz habiten me kërshëri për atë që e quajnë sekretin e rinisë së tyre. Dhe në fakt fotoja flet vetë, kur mendon se Vera është tani 68 vjeçe, e lindur më 21 mars 1951, kurse Timo Flloko 71 vjeç, lindur më 26 prill 1948.