Te kesh mure me lageshti eshte gjithmon problem dhe nje shtepi jo te mire.

Por ka plot arsye pse duhet te kujdesni per lageshtin ne shtepi ajo eshte shkaktar i shume problemeve.

Por ka nje trek te thjeshte per te larguar nje pjese te sajen.

Nje nga shkaqet per largimin e saj eshte hapja e dyerve dhe dritareve qe te kete mundesi te thahet.

Por mund te perdorni dhe kripen e trashe ose kripen e zeze.

Kripa eshte nje mundesi e mire per largimin e lageshtires.

Qe keshtu nuk ju ngel gje tjeter vetem se ti provoni keto 2 truke te lehta per jeten tuaj.