Emisioni qe i jep shprese shqiptareve “Shqiptaret per shqiptaret” hapi dhe nje histori shprese per Joriden vazjen nga Ballshi.

Vajza 12 vjecare kishte probleme ne shendet dhe shuma per tu sheruar kushtonte 26.000 euro.

Por imami Elvis Naci si gjithmon eshte i gatshem per ti ndihmuar shqiptaret dhe te rikthej shendet te plote ne shume prej njerezve qe kane pasur nevoj per ndihme..

Keshtu ndodhi dhe me Joriden vajzen 12 vjecare.Parate qe i nevojiteshin per nderhyrje jane mbledhur.

Dhe ky ishte nje lajm i madhe per familjen e Jorides.

Per me shume shikoni videon.