Nje lajm i mire vjen per Shqiptaret.Vajza nga Fushë-Arrëzi mori pjesë në një event të organizuar në fushën e sipërmarrjes dhe startup-eve dhe fitoi çmimin e parë ne Kine.Dhe kjo eshte nje nga lajmet me te bukura te javes.

Studimet master ajo i kreu Universitetin e Aarhusit dhe me rezultateve shume të mira edhe u punësua në këtë universitet.Dhe kjo na ben te ndihemi krenar.

Kurse temën e diplomës e përgatiti duke bashkëpunuar me një nga firmat më të fuqishme në industrinë inxhinierike “Danfoss A/S”.

Kjo tregon se ne jemi nje popull i mencur dhe plot dituri.

Ngjarje te tilla pas sa me shume ne Shqiperine tone te bukur.