Vendi yne mbetet në periferi të stuhisë “Kiara”, rrjedhimisht moti paraqitet i paqëndrueshëm por me reshje të pakta në Veri-Verilindje.

Dita sotme ishte me shira ne vende te ndryshme dhe vendi yne mbetet në periferi të stuhisë “Kiara”, rrjedhimisht moti paraqitet i paqëndrueshëm por me reshje të pakta.

Ndërsa pas mesjavës, kjo stuhi por mjaft e dobësuar, zbret drejt Ballkanit Jugor duke sjellë në Shqipëri forcim të erës dhe reshje me intensitet mesatar dhe shpresoj qe moti te qetesohet.

Por kjo stuhi ne vendin tone nuk mund te krijoje emergjenca dhe shpresojme qe cdo gje te shkoje mire deri sa moti te shkoje ne nivele normale.