Studentet që jetonin me qera blejnë një divan për 20 mijë lekë, por brenda tij fshihej një sekret shokues

Tre qiramarres te rinj, student ne new York nje dite vendosen te merrnin njr divan te rid he dolen ta blinin te tregu i mobiljeve.

Ata harxhuan jo me shume se 20 dollare per ate divan dhe te kenaqur e cuan ne shtepi. Brenda javes vune re dicka brenda atij divani dhe e hapen. Njera hapi nje zinxhir dhe kur preku me dore brenda gjeti nja zarf qe kishte 4000 dollare brenda. Ndersa vajzat e tjera po germonin me thelle , ato gjeten si perfundim me shume se 40000 dollare.

Pyeten pastaj edhe prinderit per keshilla se si tja benin per parate. E meqe prinderit u thane mos i harxhoni parate, 3 vajzat kerkuan te zotin e divanit qe rezultoi se ishte nje e moshur se ciles dhendri ia kishte shitur divanin e vjeter duke e zevendesuar me nje te ri.

Zonja e moshuar kishte kursimet e nje jete te tere \aty brenda. Kjo ngjason me rrogen 10 vjecare te dikujt qe kas punuar shume dhe nga gezimi i madh i shperbleu vajvat me nga 1000 dollare.
Meqe ju mendoni se kjo histori ishte e bukur mos harroni ta ndani me miqte.